Arti Kata "abangan" menurut Kamus Indonesia Jawa

Pranala (link): https://www.maknaa.com/indonesia-jawa/abangan

Halaman ini menjelaskan Arti Kata abangan menurut Kamus Indonesia Jawa.

No Kata Arti
1 abangan wong islam nanging ora solat

Lebih lanjut mengenai abangan

abangan terdiri dari 1 kata. Kata tersebut mempunyai 16 kata terkait yakni sebagai berikut:

abangan wong islam nanging ora solat
aresan wong ukuman
duyung wong kang nyulik bocah sing lagi dolan
haji wong kang jiyarah menyang Mekah nindakaké rukun Islam kalimo
ibu bapak wong tuwa sakaroné
jalang wong wadon nakal
maling wong nyolong
pelancong wong sing plesiran
pelawangan wong kang njaga lawang
penata wong sing nata
pendengar wong sing ngrungokaké
pengindung wong sing ngindhung
perantaian wong ukuman
qari wong lanang sing maca Al-Quran kanthi dilagokaké
qariah wong wadon sing maca Al-Quran kanthi dilagokaké
ulia wong suci; ahli tapa

Indeks Kamus Indonesia Jawa

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z