Kata Awalan B Menurut Kamus Indonesia Jawa

Pranala (link): https://www.maknaa.com/indonesia-jawa

Indeks Kamus Indonesia Jawa

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tabel Kamus Indonesia Jawa

No Kata Arti
1 bab jejeré karangan; prakara sing dirembug
2 babak belur babak-bundhas
3 babak bundhas babak belur
4 babak mlécét kulité; tatu
5 babat wadhukpangan (tumrap kéwan beléhan)
6 babi céléng omahan
7 babit nyabetaké pedhang menyang ngiringan
8 babut klasa saka wulu wudhus gémbél
9 baca
10 bacaan
11 bacok-bacok maprasi; nugeli wit-witan nganggo arit
12 bacok-bacokan podho bacokan
13 bacok natoni nganggo arit
14 badak warak
15 badan astral sukma; roh
16 badan kasar awak
17 badan
18 badut badhut; banyolan
19 bagaimana (jawa timur) yok opo, yaopo
20 bagaimana